Artister

FREDAG 23. JUNI 2017

Cliff Universal - dette er røstværingen Cliff Isaksen på sang, bass og gitar og kompanjongen Trond-Helge Nordli på trommer. Cliff utmerker seg med sin soulpregede stemme full av trøkk og fremragende gitarspill, Trond briljerer med sin fabelaktige teknikk og gyngende trommerytmer. På Lundefestivalen vil de garantert servere musikk fra 70-tallet og frem til våre dager på sitt særegne funky/groovy vis, ispedd en god dose uhøytidelig nordnorsk humor. (www.cliff.no)

 

Tuttuduru - seks lokale gullgutter med musikalske ferdigheter på plass, og etter hvert et sikkerstikk på Lundefestivalen. Er kjent for å lage skikkelig liv med sitt allsidige repertoar - country, pop, rock, gammelrock og gamle slagere. (www.tuttuduru.com)

 

Trine Rein - norsk-amerikansk sangerinne som for alvor slo gjennom med albumet "Finders, Keepers" i 1993, som blant annet inneholdt låtene "Justed Missed the Train" og "Stay With Me Baby". Hun ble svært populær i Japan, og deltok også i Melodi Grand Prix i 2006 og 2007. I januar 2017 slapp hun albumet The Well, som har fått meget gode kritikker. (www.trinerein.com)

 

Dusty Boots - et countryband fra Fauske med seks medlemmer, alle med en uttalt lidenskap for countrymusikk. Her er det bare å pusse danseskoene! (www.facebook.com/dustybootsband1)

 

LØRDAG 24. JUNI 2017

Dori Famous - fire freshe gutter fra Helgelandskysten, men også dyktige og erfarne musikere med lang fartstid. Et potpurri-lokomotiv uten like, blir det sagt... og etter eget utsagn gjør de også "hva som måtte gjøres" for å få folk i god stemning. Hva dette innebærer vil du få se denne lørdagskvelden. (www.facebook.com/dorifamous)

 

Min Trio - et bodøband som spiller fengende festpop, leverer en svært god og smittsom stemning fra scenen, folkelige tekster på nordnorsk og en passende dose humor. De har tidligere bidratt på blant annet Parken, Trænafestivalen, Oktoberfestivalen og Blåfrost med stor bravur. (www.facebook.com/mintrio)

 

ZOO - et av de største popfenomenene fra Nord-Norge. Seks plateutgivelser i perioden 1978-84 med blant annet slagerne "Vent, ikkje lægg på", "Evig ung", "Du e'kje her", "Si det", "Linemor", "Byen"... 200 000 solgte plater og hylende fans over hele landet. Nå kommer Ketil Stokkan og hans kompani til Røst og Lundefestivalen, og vil sørge for en forrykende avslutning i Querinihallen denne lørdagen. (www.facebook.com/zoobra.no, www.ketilstokkan.no)

 

SØNDAG 25. JUNI 2017

Maria Haukaas Mittet - til å være 37 år har senjaværingen en usedvanlig lang bakgrunn som artist. Allerede 11 år gammel spilte Maria hovedrollen i musikalen "Annie" på Bryggeteateret i Oslo, og i 1995 fikk hun hovedrollen i "Trollmannen fra Ozz" på Det Norske Teatret. Hun har siden spilt i en rekke teater- og showproduksjoner. I 2003 deltok Maria i "Idol" på TV 2, og debuterte som plateartist året etter. Hennes første album "Breathing" solgte til gull. Hun vant Melodi Grand Prix i 2008 med sangen "Hold On Be Strong", og kom på femteplass i den internasjonale finalen i Beograd samme år. I 2015 vant Maria "Stjernekamp" på NRK etter å ha vært i finalen sammen med Trine Rein. (www.mariahaukaasmittet.no)