En minneverdig festivalopplevelse

Lundefestivalen handler om å bringe mennesker sammen og skape uforglemmelige minner sammen. Sommer er festivalsesong nummer én, og etter hvert som sommeren nærmer seg er lurt tenke på hvordan man kan få en best mulig festivalopplevelse.

Løsriv deg fra mobilen

Vi blir stadig mer avhengige av mobilen, og bruker den til alt fra å ta bilder til å skrive notater. Mobilen er fin til å ha i nødstilfelle, men den medfører også mange problemer. For det første må du ha lademuligheter, og det er ikke alltid like lett på festival. Det kan derfor være lurt å la mobilen ligge igjen, og heller gå tilbake til mer tradisjonelle metoder.

Engangskamera og penn

Hvis du lar mobiltelefonen ligge hjemme, får du mer tid til å oppleve selve festivalen. Da blir du nemlig ikke like fristet til å skulle filme eller ta bilder av alt du ser. Uten mobil vil du rett og slett føle på mer tilstedeværelse. Vil du ha minner fra festivalen? Ta med deg et engangskamera, som gir deg muligheten til å ta et begrenset antall bilder. Da får du tatt bilder av det viktigste, uten at du bruker altfor mye tid på det.

Men, hva om du møter en kjekk gutt eller ei søt dame og vil utveksle telefonnummer? Ta med deg et par penner, og skriv nummeret ditt på armen til den du møter, akkurat slik som man gjorde før i tiden. Prøv en festivalsommer uten all teknologien, og du vil se at opplevelsen blir enda mer minneverdig.

6 Jul 2024