Hvordan gjøre seg klar til festival

Å dra på festival er en aktivitet som byr på masse opplevelser. Det finnes ulike måter å gjøre seg klar til festivaler på. Tenk gjerne på hva du savnet å ha med deg forrige gang, som du gjerne kunne tenkt deg å ha med denne gangen. Med noen tips og triks så er du klar for en ny runde med festival.

Nødvendige ting

Først av alt så burde man ha billetter og lignende klart. Enkelte festivaler ønsker at man får byttet ut billetten med et armbånd på forhånd. Det lønner seg å sette seg inn i hva som foretrekkes av festivalen selv. Ha en eller annen form for midjeveske til å ha med mobiltelefonen, epok nr 7 eller andre verdisaker. Powerbanken redder deg fra at mobilen dør under festivalen med lavt batteri. På denne måten kan du filme og ta bilder med god samvittighet.

Kle deg etter været

Dersom det meldes dårlig vær eller har vært nedbør burde du ta på deg støvletter. Det kan bli ganske gjørmete på festivalene. Finn frem joggeskoene dine dersom det er opphold og fint vær. Behagelige fottøy er det beste når man skal stå i et par timer. Sørg for å ha med deg en regnponcho eller lignende i tilfelle det skulle regne. Det lønner deg også å ta med seg penger da det raskt går noen spenn til merch, mat og drikke. Videre så burde du ta med deg humøret og kose deg med fantastisk live musikk blant andre musikkglade mennesker.

13 Nov 2023